Comodynes Make-up Remover Micellar Solutionrobčki za odstranjevanje ličil za vse tipe kože

Comodynes Make-up Remover Micellar Solution robčki za odstranjevanje ličil za vse tipe kože
Comodynes Make-up Remover Micellar Solution robčki za odstranjevanje ličil za vse tipe kože
8 kos

Koda: CMD0018 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Comodynes Make-up Remover Micellar Solution
Lastnosti

Lastnosti:

  • koža je na dotik nežna in voljna

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki ComodynesComodynes je blagovna znamka, ki izpolnjuje vse zahteve najnovejših konceptov kozmetike. Povezuje učinkovitost s strogimi standardi farmacevtske industrije in prinaša inovativne, zanesljive ter visoko kakovostne izdelke, ki so namenjeni najzahtevnejšim kupcem.

Comodynes je del Dermofarm laboratorijev, ki so vodilni na področju inovativne farmacevtske kozmetike. Že več kot 40 let tu načrtujejo potrebe strank, izboljšujejo recepte in razvijajo ustrezne izdelke. Kozmetika Comodynes nastaja izključno v sodelovanju z Dermofarm laboratoriji in skupina znanstvenikov vedno sledi najnovejšim tehnološkim dosežkom.

Družba Comodynes je vstopila na trg leta 1996, ko je dala na trg prve robčke za odstranjevanje ličil, s čimer je povzročila revolucionarno spremembo na področju odstranjevanja ličil. Od takrat s svojimi izdelki stalno prinaša nove in inteligentne rešitve za moderno, hitro življenje. Hkrati pa ohranja strog nadzor kakovosti, varnosti in učinkovitosti vseh izdelkov.

Recenzija Comodynes Make-up Remover Micellar Solution