Comodynes Self-Tanning

samoporjavitvene kapljice za obraz

Comodynes Self-Tanning samoporjavitvene kapljice za obraz
Comodynes Self-Tanning samoporjavitvene kapljice za obraz
30 ml
14,25

Koda: CMD3203 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Comodynes Self-Tanning
30 ml | 14,25

Opis izdelka Comodynes Self-Tanning

Samoporjavitveni pripravek za obraz Comodynes Self-Tanning bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza.

Lastnosti:

  • koži nudi naravno zlatorjavo barvo
  • barvno izenačuje kožo
  • podpira naraven in zdrav videz kože
  • daje učinek intenzivnega sončenja

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Konsistenca
fluid
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki ComodynesComodynes je blagovna znamka, ki izpolnjuje vse zahteve najnovejših konceptov kozmetike. Povezuje učinkovitost s strogimi standardi farmacevtske industrije in prinaša inovativne, zanesljive ter visoko kakovostne izdelke, ki so namenjeni najzahtevnejšim kupcem.

Comodynes je del Dermofarm laboratorijev, ki so vodilni na področju inovativne farmacevtske kozmetike. Že več kot 40 let tu načrtujejo potrebe strank, izboljšujejo recepte in razvijajo ustrezne izdelke. Kozmetika Comodynes nastaja izključno v sodelovanju z Dermofarm laboratoriji in skupina znanstvenikov vedno sledi najnovejšim tehnološkim dosežkom.

Družba Comodynes je vstopila na trg leta 1996, ko je dala na trg prve robčke za odstranjevanje ličil, s čimer je povzročila revolucionarno spremembo na področju odstranjevanja ličil. Od takrat s svojimi izdelki stalno prinaša nove in inteligentne rešitve za moderno, hitro življenje. Hkrati pa ohranja strog nadzor kakovosti, varnosti in učinkovitosti vseh izdelkov.