Country Candle Blushberry Frosé dišeča sveča

Country Candle Blushberry Frosé dišeča sveča
Country Candle Blushberry Frosé dišeča sveča
453 g
22,95

Koda: KCC00685 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 30. 6. 2021

Opis Country Candle Blushberry Frosé
Sestava

Dišeča svečka Country Candle Blushberry Frosé čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • poletna dišava
  • gurmanska dišava
  • sadna dišava
  • dolgo gorenje

Sestava:

  • stenj brez svinca
  • bombažni stenj

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pomaranča, roza grenivka, jabolko, ananas
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
ribez, jagodičje, janež
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sladkorni trs, les
Vrsta dišave za dom
gurmanska, sveža
Vrsta stenja
bombažen
Vrsta voska
drugi
Material
steklo

O blagovni znamki Country Candle

Nadišavite svoj dom z očarljivimi svečami Country Candle! Sveče Country Candle izdelujejo v omejeni količini v majhni družinski tovarni na britanskem podeželju Wilshire. Sveče Counry Candle so priljubljene zlasti zaradi svojih zanimivih vonjev in prvovrstne kakovosti. Na voljo so v steklu ali v pločevinasti škatlici in njihov romantični dizajn je videti zelo dekorativno. Edinstvene sveče Country Candle lahko postanejo tudi odlično darilo za vaše najbližje. Lahko izberete cvetlične, začimbne, osvežujoče ali gurmanske vonje. Odvisno je samo od vašega aktualnega razpoloženja.

Del asortimenta Country Candle so poleg sveč tudi voski za aroma lučke, aroma difuzorji ali dišave za v avto. Privoščite si edinstveno vohalno doživetje kadarkoli z edinstvenimi dišečimi izdelki od blagovne znamke Country Candle!

Recenzija Country Candle Blushberry Frosé