Country CandleCilantro, Apple & Lime vosek za aroma lučko

Country Candle Cilantro, Apple & Lime vosek za aroma lučko
Country Candle Cilantro, Apple & Lime vosek za aroma lučko
64 g
4,50

Koda: COC01188 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Country Candle Cilantro, Apple & Lime
Sestava

Vosek za aroma lučko Country Candle Cilantro, Apple & Lime ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • zeliščna aroma

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
sporiš, limeta, čaj
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
breskev, hruška, meta
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
breskev
Vrsta dišave za dom
citrusna, zeliščna, sveža
Vrsta voska
drugi
Uporaba voska
za aroma lučko

O blagovni znamki Country Candle

Nadišavite svoj dom z očarljivimi svečami Country Candle! Sveče Country Candle izdelujejo v omejeni količini v majhni družinski tovarni na britanskem podeželju Wilshire. Sveče Counry Candle so priljubljene zlasti zaradi svojih zanimivih vonjev in prvovrstne kakovosti. Na voljo so v steklu ali v pločevinasti škatlici in njihov romantični dizajn je videti zelo dekorativno. Edinstvene sveče Country Candle lahko postanejo tudi odlično darilo za vaše najbližje. Lahko izberete cvetlične, začimbne, osvežujoče ali gurmanske vonje. Odvisno je samo od vašega aktualnega razpoloženja.

Del asortimenta Country Candle so poleg sveč tudi voski za aroma lučke, aroma difuzorji ali dišave za v avto. Privoščite si edinstveno vohalno doživetje kadarkoli z edinstvenimi dišečimi izdelki od blagovne znamke Country Candle!

Recenzija Country Candle Cilantro, Apple & Lime