Country Candle Honey Dewdišeča sveča

Country Candle Honey Dew dišeča sveča
Country Candle Honey Dew dišeča sveča
Brezplačna dostava
453 g
22,95

Koda: KCC00778 | 2 kos na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 8. 2020

Opis parfuma Country Candle Honey Dew
Sestava

Dišeča svečka Country Candle Honey Dew čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • poletna dišava
  • citrusna dišava
  • sladka aroma
  • dolgo gorenje
  • čisto gorenje

Sestava:

  • stenj brez svinca
  • bombažni stenj

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
evkalipt, limona, lubenica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kovačnik
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
breskev, sladkorni trs
Vrsta dišave za dom
sadna
Vrsta stenja
bombažen
Število stenjev
2
Material
steklo

O blagovni znamki Country Candle

Nadišavite svoj dom z očarljivimi svečami Country Candle! Sveče Country Candle izdelujejo v omejeni količini v majhni družinski tovarni na britanskem podeželju Wilshire. Sveče Counry Candle so priljubljene zlasti zaradi svojih zanimivih vonjev in prvovrstne kakovosti. Na voljo so v steklu ali v pločevinasti škatlici in njihov romantični dizajn je videti zelo dekorativno. Edinstvene sveče Country Candle lahko postanejo tudi odlično darilo za vaše najbližje. Lahko izberete cvetlične, začimbne, osvežujoče ali gurmanske vonje. Odvisno je samo od vašega aktualnega razpoloženja.

Del asortimenta Country Candle so poleg sveč tudi voski za aroma lučke, aroma difuzorji ali dišave za v avto. Privoščite si edinstveno vohalno doživetje kadarkoli z edinstvenimi dišečimi izdelki od blagovne znamke Country Candle!

Recenzija Country Candle Honey Dew