Country CandleWelcome Home vosek za aroma lučko

Country Candle Welcome Home vosek za aroma lučko
Country Candle Welcome Home vosek za aroma lučko
64 g

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: COC01582

Vosek za aroma lučko Country Candle Welcome Home ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite.

Lastnosti:

  • začinjena aroma
  • lesna dišava
  • zimska dišava
  • jesenska dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov.

Sestava

Sestava
sladke note, lovorov list, začimba, cimet, nageljnove žbice, les
Vrsta dišave za dom
začimbna
Vrsta voska
drugi
Uporaba voska
za aroma lučko

Nadišavite svoj dom z očarljivimi svečami Country Candle! Sveče Country Candle izdelujejo v omejeni količini v majhni družinski tovarni na britanskem podeželju Wilshire. Sveče Counry Candle so priljubljene zlasti zaradi svojih zanimivih vonjev in prvovrstne kakovosti. Na voljo so v steklu ali v pločevinasti škatlici in njihov romantični dizajn je videti zelo dekorativno. Edinstvene sveče Country Candle lahko postanejo tudi odlično darilo za vaše najbližje. Lahko izberete cvetlične, začimbne, osvežujoče ali gurmanske vonje. Odvisno je samo od vašega aktualnega razpoloženja.

Del asortimenta Country Candle so poleg sveč tudi voski za aroma lučke, aroma difuzorji ali dišave za v avto. Privoščite si edinstveno vohalno doživetje kadarkoli z edinstvenimi dišečimi izdelki od blagovne znamke Country Candle!