Country Candle Wild Berry Balsamicčajna sveča

Country Candle Wild Berry Balsamic čajna sveča
Country Candle Wild Berry Balsamic čajna sveča
42 g

Koda: KCC00784 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Country Candle Wild Berry Balsamic
Sestava

Čajna svečka Country Candle Wild Berry Balsamic dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • sadna dišava
  • sladka aroma

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
jagoda, jagodičje, balzamske note, rdeče sadje
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jagodičje
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
sladke note, mošus
Vrsta dišave za dom
sadna, sveža
Vrsta stenja
bombažen

O blagovni znamki Country CandleNadišavite svoj dom z očarljivimi svečami Country Candle! Sveče Country Candle izdelujejo v omejeni količini v majhni družinski tovarni na britanskem podeželju Wilshire. Sveče Counry Candle so priljubljene zlasti zaradi svojih zanimivih vonjev in prvovrstne kakovosti. Na voljo so v steklu ali v pločevinasti škatlici in njihov romantični dizajn je videti zelo dekorativno. Edinstvene sveče Country Candle lahko postanejo tudi odlično darilo za vaše najbližje. Lahko izberete cvetlične, začimbne, osvežujoče ali gurmanske vonje. Odvisno je samo od vašega aktualnega razpoloženja.

Del asortimenta Country Candle so poleg sveč tudi voski za aroma lučke, aroma difuzorji ali dišave za v avto. Privoščite si edinstveno vohalno doživetje kadarkoli z edinstvenimi dišečimi izdelki od blagovne znamke Country Candle!

Recenzija Country Candle Wild Berry Balsamic