Courreges La Fille de I’ Air Iris

parfumska voda za ženske 90 ml

Courreges La Fille de I’ Air Iris parfumska voda za ženske 90 ml
Courreges La Fille de I’ Air Iris parfumska voda za ženske 90 ml
90 ml
97,20

Koda: COU0085 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Courreges La Fille de I’ Air Iris
90 ml | 97,20

Opis parfuma Courreges La Fille de I’ Air Iris

Parfumska voda Courreges La Fille de I’ Air Iris je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost.

  • cvetlična dišava
  • za optimistično žensko
  • za uporabo cel dan

Sestava

Zgornje note
bergamotka, mandarina, neroli
Srčne note
heliotrop, perunika, pomarančni cvet
Bazne note
beli mošus, cedra, fižol tonka
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Courreges

Parfumi Courreges | Courreges – edinstvenost in nadčasovnost v francoskem stilu. Courreges, ki nosi ime svojega slavnega ustanovitelja André Courrègesa, spada med najbolj originalne blagovne znamke. Svojo zgodovino je začela že v 60. letih. Danes je neločljivo povezana z visokim stilom, originalnostjo in inovativnostjo na področju modernega dizajna, modnega oblikovanja, dodatkov in parfumov.
Legendarni modni oblikovalec André Courrègese se je rodil v francoski Baskiji leta 1923 in preden je odšel v Pariz, kjer je svoje življenje posvetil modi, je študiral gradbeno inženirstvo in gradnjo mostov. Izkušnje na področju modnega oblikovanja je dobil mimo grede kot asistent Cristóbala Balenciaga. Leta 1961 je skupaj s prihodnjo ženo Jaqueline Barrière odprl svoj prvi lastni modni dom Maison de Couture.
Tukaj se je rodil edinstven stil, ki je iz Andréja Courrègesa postopno naredil najbolj kopiranega modnega oblikovalca tega časa. Med njegove najbolj slavne načrte spadajo mini krila, majhna bela obleka in hlačni kostim. Prvi parfum je uvedel na trg leta 1970. Cvetlično-smolnati dišavi za ženske Empreinte Courreges je sledil leta 1975 ženski parfum Eau de Courreges. Od leta 1977, ko se je rodila dišava Courreges pour homme, ponuja Courreges dišave v elegantnem francoskem stilu tudi moškim.
Najnovejši parfum blagovne znamke Courreges je Courreges in Blue for women, cvetlično-smolnata dišava z originalnimi toni galbanuma, ingverja ali kamilice. Pri izdelavi parfumov Courreges sodelujejo oblikovalci dišav Julie Masse, Edouard Flechier, Robert Gonnon in Raphael Haury.
Parfumi Courreges spominjajo na stil celotne blagovne znamke, ki predstavlja sinonim za dizajn in nadčasovno eleganco.

Recenzija Courreges La Fille de I’ Air Iris

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!