Courreges La Fille de l’Air

parfumska voda za ženske 20 ml

Courreges La Fille de l’Air parfumska voda za ženske 20 ml
Courreges La Fille de l’Air parfumska voda za ženske 20 ml
Courreges La Fille de l’Air parfumska voda za ženske 20 ml
Courreges La Fille de l’Air parfumska voda za ženske 20 ml
20 ml
13,60

Koda: COU0073 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Courreges La Fille de l’Air
20 ml | 13,60

Opis parfuma Courreges La Fille de l’Air

Parfumska voda Courreges La Fille de l’Air je izraz optimizma in občutka popolne sreče. Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan!

  • cvetlična dišava
  • za optimistično žensko
  • za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu

Sestava

Zgornje note
kalabrijska bergamotka, petitgrain
Srčne note
Cascalone®, jasmin, neroli, ozon, pomarančni cvet
Bazne note
cedra, mošus, neopren
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Courreges

Parfumi Courreges | Courreges – edinstvenost in nadčasovnost v francoskem stilu. Courreges, ki nosi ime svojega slavnega ustanovitelja André Courrègesa, spada med najbolj originalne blagovne znamke. Svojo zgodovino je začela že v 60. letih. Danes je neločljivo povezana z visokim stilom, originalnostjo in inovativnostjo na področju modernega dizajna, modnega oblikovanja, dodatkov in parfumov.
Legendarni modni oblikovalec André Courrègese se je rodil v francoski Baskiji leta 1923 in preden je odšel v Pariz, kjer je svoje življenje posvetil modi, je študiral gradbeno inženirstvo in gradnjo mostov. Izkušnje na področju modnega oblikovanja je dobil mimo grede kot asistent Cristóbala Balenciaga. Leta 1961 je skupaj s prihodnjo ženo Jaqueline Barrière odprl svoj prvi lastni modni dom Maison de Couture.
Tukaj se je rodil edinstven stil, ki je iz Andréja Courrègesa postopno naredil najbolj kopiranega modnega oblikovalca tega časa. Med njegove najbolj slavne načrte spadajo mini krila, majhna bela obleka in hlačni kostim. Prvi parfum je uvedel na trg leta 1970. Cvetlično-smolnati dišavi za ženske Empreinte Courreges je sledil leta 1975 ženski parfum Eau de Courreges. Od leta 1977, ko se je rodila dišava Courreges pour homme, ponuja Courreges dišave v elegantnem francoskem stilu tudi moškim.
Najnovejši parfum blagovne znamke Courreges je Courreges in Blue for women, cvetlično-smolnata dišava z originalnimi toni galbanuma, ingverja ali kamilice. Pri izdelavi parfumov Courreges sodelujejo oblikovalci dišav Julie Masse, Edouard Flechier, Robert Gonnon in Raphael Haury.
Parfumi Courreges spominjajo na stil celotne blagovne znamke, ki predstavlja sinonim za dizajn in nadčasovno eleganco.

Ocena Courreges La Fille de l’Air

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!