Creed Aventusparfumska voda za moške

4×
Creed Aventus parfumska voda za moške
Creed Aventus parfumska voda za moške
100 ml
320,00

Koda: CRE3985 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1

Dodano v košarico

Creed Aventus parfumska voda za moške
| 1 kos | 320,00
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Creed Aventus

V tej slavni nišni dišavi je združeno samo najboljše: skrbno izbrane sestavine, tradicija in izjemna kakovost izdelave. Parfumska voda Creed Aventus, ki sta jo skupaj izdelala oče in sin, je provokativna, moška in optimistična.

  • dovršena, sadna cipresna dišava
  • do izraza pride v toplem okolju
  • vsestranska in dolgo obstojna sestava

Sestava dišave
Zgornje sadne note so v domeni črnega ribeza, jabolka Calville Blanc in sveže bergamotke z ananasom. V srčnih notah so združeni suhi toni breze in pačulija z nežno čistočo vrtnice in jasmina. Bazne nota dišeče sestave je akord maha v kombinaciji s toplo vaniljo, mošusom in jantarjem.

Zgodba dišave
Parfumska voda slavi moč, uspeh in pogum. Navdih je dobila v dramatičnem življenju cesarja Napoleona Bonaparta, ki prav gotovo spada med najbolj zanimive moške v zgodovini. Dišava Creed Aventus odseva vojno, mir in ljubezen.

Vsaka dišava Creed je edinstvena
Blagovna znamka Creed v svojih parfumih uporablja visok delež naravnih sestavin. Nestanovitnost podnebnih in sezonskih pogojev pri pridobivanju sestavin vpliva na spremenljivost njihovih lastnosti, kot sta na primer aroma ali barva, to pa pogosto vodi do prefinjene spremenljivosti dišeče sestave in njene barve.

Sestava

Zgornje note
ananas, bergamotka, črni ribez, jabolko
Srčne note
breza, jasmin, pačuli, vrtnica
Bazne note
jantar, mah, mošus, vanilija
Vrsta dišave
cipresne, sadne

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Recenzija Creed Aventus

5.0
4
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis