Creed Aventus

parfumska voda za moške 120 ml

4×
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Creed Aventus parfumska voda za moške 120 ml
Razprodaja
120 ml
346,98

Koda: CRE0092 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
DPD
torek, 22. 1. 2019
Creed Aventus
120 ml | 346,98

Opis parfuma Creed Aventus

Creed Aventus je sadno-lesna dišava za moške od unikatne, luksuzne in dinastične blagovne znamke niche parfumov Creed. Ta parfumska voda je proslava moči, uspeha in poguma. Aventus je bil navdihnjen z življenjem cesarja Napoleona Bonaparta. Odseva v njem energičnost, vztrajnost, vojna, mir in ljubezen.

Med zgornje tone parfumske vode Aventus sodi sadna svežina v obliki opojnega črnega ribeza, sladkega jabolka, eksotičnega ananasa in izrazite bergamotke. V srcu boste našli sladko aromo vrtnice, suhe tone lesa breze, čistočo maroškega jasmina in intenziven pačuli. Popolno piko na i predstavljajo akordi hrastovega mahu, prijetne vanilje, kremastega mošusa in medene ambre.

Poskusite izjemno kakovost in tradicijo, ki odsevata v parfumski vodi Aventus.

Sestava

Bazne note
jantar, mah, mošus, vanilija
Srčne note
breza, jasmin, pačuli, vrtnica
Zgornje note
ananas, bergamotka, črni ribez, jabolko
Vrsta dišave
cipresne, sadne

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Ocena Creed Aventus

Dodajte novo recenzijo

5.0
4 ocena
4
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis