Creed Green Irish Tweedparfumska voda za moške

4×
Creed Green Irish Tweed parfumska voda za moške
Creed Green Irish Tweed parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
214,00

Koda: CRE3887 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis parfuma Creed Green Irish Tweed
Sestava

Klasika nikoli ne gre iz mode. In klasična je tudi parfumska voda za moške Creed Green Irish Tweed. V njej se elegantno mešata gozdna svežina s čisto možatostjo. Popolna je za sprehod po irskem podeželju, prav tako pa je primerna kot modni dodatek na rdeči preprogi. Tistemu, ki jo nosi, pristoji kot po meri zašita obleka in se mu neizbrisno vtisne v spomin.

  • lesna, sveža dišava
  • za klasičnega džentelmena
  • primerna za nošenje vse leto in za posebne priložnosti

Sestava dišave
Najprej v dišavi začutite svežo limono, indijsko verbeno in dotik osvežilne mete. Nato se izrazi osebnost te parfumske vode in prepoznate nežen vonj lističev vijolice. V zadnji fazi pride na površje žametna florentinska perunika v spremstvu tople sandalovine in ambre, ki vaše čute objamejo tako kot po meri narejen tvidast sako.

Zgodba dišave
Dišava Creed Green Irish Tweed je nabolj znana in najbolj prodajana parfumska voda blagovne znamke Creed. Njena dišavna sestava popolnoma spominja na svežino irske narave: sveže pokošeno travo, spomladanski travnik, poletne cvetlice in zelišča, osvežena z nežnim morskim vetrcem.

Ta in tudi vse druge dišave iz delavnice Creed so ustvarjene po edinstvenem procesu infuzije. Vsaka sestavina je tehtana, mešana in macerirana ročno s spoštovanjem do tradicije. Dišavo Creed Green Irish Tweed je leta 1985 ustvaril Olivier Creed.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
poprova meta, limona, sporiš
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
listi vijolice
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
perunika, ambra, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Recenzija Creed Green Irish Tweed