Creed Himalayaparfumska voda za moške

Creed Himalaya parfumska voda za moške
Creed Himalaya parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
230,00

Koda: CRE4009 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Creed Himalaya
Sestava

Parfumska voda Creed Himalaya svojemu uporabniku vedno zagotavlja pridih neskončne, prosojno čiste svežine in mu pomaga poudariti njegovo možato plat.

  • lesna nišna dišava z akordi citrusov
  • za ljubitelje večslojnih parfumov s skritimi globinami
  • primerna za podnevi in zvečer celo leto

Sestava dišave
Dišavna sestava se v vrhnjih notah odpira s svežimi citrusnimi akordi grenivke, kalabrijske bergamotke, mandarine in sicilijanske limone. V srčnih notah parfumske vode zadišijo možati vetiver, muškatni orešček, smodnik ter poprovi in lesni toni. Bazne note sestavljajo živalske note mošusa, semena tonkovca in dragocena prava ambra.

Celotno aromo, ki združuje prevladujoče citrusne in lesne strani s presenetljivimi balzamskimi in pudrastimi vidiki, je mogoče najbolje opisati kot sijoče čist vonj, zaznamovan s spodbudno svežino.

Zgodba dišave
Parfumska voda Himalaya sodi med prave dragulje te blagovne znamke. Je skupno delo Oliviera Creeda, vrhunskega parfumarja iz šeste generacije dinastije Creed, ter Erwina Creeda iz sedme generacije. Navdih za nastanek te dišave je bila gorska odprava v Tibet. Creed Himalaya ponazarja velikopoteznost, lepoto, moč in večnost nedostopnih skal s snegom pokritih vrhov. Na sijočo ledeno površje himalajskih gora spominja tudi čudovita kovinska steklenička.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
grenivka, mandarina, bergamotka, limona
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
cedra, vetiver, rožnati poper, sandalovina, poper, smodnik, muškatni orešček
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
fižol tonka, mošus, ambra
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Recenzija Creed Himalaya