Creed Love in Whiteparfumska voda za ženske

1×
Creed Love in White parfumska voda za ženske
Creed Love in White parfumska voda za ženske
75 ml
185,00

Koda: CRE0100 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
torek 31. 3. 2020

Opis parfuma Creed Love in White
Sestava

Doživite pot okrog sveta, polno pustolovščin. Parfumska voda za ženske Creed Love in White je dišeča oda globalni enotnosti in miru. Vsebuje ročno izbrane esence s petih svetovnih celin in v sebi na ta način odraža prefinjeno obrt in ljubezen do najboljših sestavin.

  • cvetlična sveža dišava
  • za elegantno damo
  • primerna za nepozabne trenutke

Sestava dišave
Najprej začutite svežo, sladkasto pomarančno skorjo iz od sonca poljubljene južne Španije. Nato se vmešajo riževe lupine iz južnoazijskih morij v Tonkinu, ki dišavni sestavi dajejo bogato slanost. Nežna egiptovska perunika, beli jasmin z italijanske obale, narcisa s francoske riviere, to so toni, ki jih začutite kmalu potem. Sledita jim kremasta in blago citrusna magnolija ter kraljica rož bolgarska vrtnica. V zaključku se razvijejo vaniljevi stroki in rahlo slana, pa vendar sveže vodna ambra, ki spominja na morje.

Zgodba dišave
Ta popolna mešanica rož je bila prva dišava blagovne znamke Creed, predstavljena v Ameriki. Njej v čast je bila na dan predstavitve stavba Empire State Building osvetljena z belimi lučmi. Dišavo Creed Love in White je ustvaril Olivier Creed kot spomin na svoja potovanja po svetu z jahto. Navdušila je tudi dve prvi dami Združenih držav.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
pomaranča
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, magnolija, jasmin, perunika, riž
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vrtnica, vanilija, jantar
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Recenzija Creed Love in White