Creed Royal Princess Oud parfumska voda za ženske

1×
Creed Royal Princess Oud parfumska voda za ženske
Creed Royal Princess Oud parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
75 ml
220,00

Koda: CRE3728 | Na zalogi
1
DPD
sreda 30. 6. 2021

Opis Creed Royal Princess Oud
Sestava

Royal Princess Oud je lesna cvetlična dišava za ženske iz delavnice unikatne, luksuzne, dinastične in zasebne pariške blagovne znamke niche parfumov. Blagovna znamka Creed se poleg izjemne tradicije, ki se prenaša iz roda v rod že od leta 1760 in slavne zgodovine (več kot 250 let ustvarjanja nenavadnih dišav za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom) ponaša tudi z izkoriščanjem starodavne tehnike obdelave dragocenih materialov, ki so jih izbrali za izdelavo svojih nepremagljivih parfumov.

Ena od glavnih dišečih sestavin parfumske vode Royal Princess Oud, les drevesa Aquilaria, ki ga imenujejo tudi orlov les, agar les, oud, aoud ali (v arabščini) oudh, je čarobna sestavina z aromo smole, najdražji les na svetu, ki ga stoletja izkoriščajo za izdelavo kadila in (zlasti arabskih) parfumov. To resnično kraljevsko sestavino pogosto označujejo tudi kot „tekoče zlato“ ali „les bogov“. Lesno cvetličnemu vonju Creed Royal Princess Oud dodaja orientalski pridih.

Royal Princess Oud je delo Oliviera Creeda, vrhunskega oblikovalca dišav iz šeste generacije dinastije Creed. Gre za naslednjo od dišav Creed, ki črpa navdih iz lastne izjemne zgodovine. Ta parfumska voda oživlja načrte Henryja Creeda II. z začetka 20. stoletja, ko je bilo ime Creed tesno povezano s kraljevskim dvorom.

Zanimiva dišeča kompozicija Creed Royal Princess Oud se odpira z akordi sicilijanske bergamotke, vrtnice in sladke vijolice. V srcu dišijo jasmin, vanilija, pačuli in toskanska perunika in osnova je sestavljena iz tonov siamskega benzoja, sladke gumiarabike iz Tajske, sandalovine iz Mysore, stare smole, ki je pridobljena iz skorje ali grmov v Aziji. Celotna aroma, ki združuje pudraste, lesne in cvetlične tone z balzamskimi in oud aspekti in vabljivimi dotiki pačulija, je strastna iz zapeljiva, izbrana in stilska.

Parfumsko vodo Creed Royal Princess Oud cenijo zlasti ženske, ki so jim všeč zapeljive in hkrati stilske pudraste lesne cvetlične dišave. Prevzel bo ženske, ki uživajo v strasti do življenja in hkrati vedno ostajajo zapeljive in elegantne. Royal Princess Oud je primeren za dnevno in večerno nošenje skozi celo leto, zlasti se bo odlikoval v pomladnih in jesenskih mesecih.

Poleg zapeljivih vonjev prevzamejo vsi parfumi od blagovne znamke Creed tudi s svojimi izjemnimi in lepimi embalažami. Elegantno oblikovano rahlo roza stekleničko Royal Princess Oud dopolnjuje bela škatlica, na kateri se pojavlja beseda „millesime“, ki je znak kakovosti. Označuje namreč, da so bile za izdelavo parfuma uporabljene le najboljše sestavine določenega leta.

Creed Royal Princess Oud – zapeljiva in hkrati stilska dišava za ženske s strastjo do življenja.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
vrtnica, bergamotka, vijolica
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
pačuli, vanilija, jasmin
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
agarovina, stiraks, sandalovina, benzoin
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Recenzija Creed Royal Princess Oud1