Creed Silver Mountain Waterparfumska voda za moške

Creed Silver Mountain Water parfumska voda za moške
Creed Silver Mountain Water parfumska voda za moške
100 ml
230,00

Koda: CRE4014 | 1 kos na zalogi
1
DPD
torek 31. 3. 2020

Opis parfuma Creed Silver Mountain Water
Sestava

Zasneženi vrhovi, zamrznjene planinske poti in divja pokrajina. Parfumska voda za moške Creed Silver Mountain Water je kot ustvarjena za ljubitelje gora in planin, smučanja ter narave. Zahvaljujoč aromatični sestavi vsakemu vašemu dnevu doda energijo, pa naj je pred vami pomemben sestanek, dolg dan v službi ali pa izlet v planine.

  • aromatična dišavna sestava
  • za modernega moškega, ki energijo črpa v naravi
  • primerna predvsem za pomlad in poletje

Sestava dišave
V zgornjih notah bodo vaše čute zadovoljili citrusni, rahlo grenki toni bergamotke in sočna mandarina. V srčnih notah prevladuje črni ribez in delikatna aroma prvorazrednega zelenega čaja. Čutne bazne note sestavljajo čisti toni dragocenega mošusa in opojnega galbanuma. Zapeljive note tople sandalovine dopolnjuje kapljica enkratnega petit graina, tj. eteričnega olja iz listov in zelenih, še nezrelih sadežev limonovcev.

Zgodba dišave
Dišava Creed Silver Mountain Water je prišla na trg leta 1995. Pri izdelavi njene sestave je parfumer Olivier Creed našel navdih v zasneženih vrhovih, saj je sam velik ljubitelj smučanja. Steklenička dišave Silver Mountain Water prikliče v spomin hribe, prekrite s snegom, in zamrznjene vodne tokove iz švicarskih Alp, ki ustvarjajo nenavadne oblike.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
mandarina, bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
zeleni čaj, črni ribez
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
galbanum, mošus, petitgrain, sandalovina
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Recenzija Creed Silver Mountain Water