Creed Spice & Wood

parfumska voda uniseks 75 ml

Creed Spice & Wood parfumska voda uniseks 75 ml
Creed Spice & Wood parfumska voda uniseks 75 ml
Creed Spice & Wood parfumska voda uniseks 75 ml
Creed Spice & Wood parfumska voda uniseks 75 ml
Creed Spice & Wood parfumska voda uniseks 75 ml
Creed Spice & Wood parfumska voda uniseks 75 ml
75 ml
495,50

Koda: CRE3794 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Creed Spice & Wood
75 ml | 495,50

Opis parfuma Creed Spice & Wood

Spice and Wood je sveža orientalska dišava za ženske in moške iz kolekcije Royal Exclusives od pariške blagovne znamke niche parfumov Creed. Parfumska voda Creed Spice and Wood je delo Oliviera Creeda in je navdihnjena z legendarno ljubezensko zgodbo Kleopatre in Marca Antonia. Posebni uvod s soncem zalito limono, toplimi nageljnovimi žbicami in aromatično jabolko prehaja v bogate note cedre, ki spominjajo na starodavne bregove Nila.

Celotna aroma izrazito združuje lesne in sveže začimbne note s citrusnimi, usnjenimi, mošusnimi in pudrastimi aspekti, je hkrati sveža in bogata. S parfumsko vodo Spice and Wood je blagovna znamka Creed ponovno pokazala, kako mojstrsko lahko izstavi zanimive dišeče zgodbe.

Creed Spice and Wood pridobi srce ljubiteljev izjemnih, mojstrsko oblikovanih parfumov in seveda vsakega, kdor zna ceniti kakovost in luksuz. Dišava je primerna za dnevno in večerno nošenje skozi celo leto. Svojega uporabnika zavije v globoko in izbrano aromo in zanesljivo pritegne pozornost okolice.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, limona, vanilija
Srčne note
angelika, breza, nageljnove žbice, pačuli, poper
Bazne note
cedra, hrastov mah, mošus, perunika
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Ocena Creed Spice & Wood

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!