Creed Sublime Vanilleparfumska voda uniseks

Creed Sublime Vanille parfumska voda uniseks
Creed Sublime Vanille parfumska voda uniseks
320,00
75 ml
Koda: CRE3793 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 1. 4. 2020

Opis parfuma Creed Sublime Vanille
Sestava

Sublime Vanille je orientalska vaniljeva dišava za ženske in moške iz kolekcije Royal Exclusives. Gre za unikatno, luksuzno, dinastično in zasebno pariško blagovno znamko niche parfumov Creed.

Parfumska voda Creed Sublime Vanille je proslava ene od najbolj priljubljenih parfumskih sestavin – vanilje. Predstavlja jo v izzivalni združitvi s fižolom tonka, ki ga dopolnjujejo iskrive citrusne note. Rezultat je univerzalna, rahlo orientalska in gurmanska dišava, ki je primerna za ljubitelje vaniljevih parfumov ter tudi za nove občudovalce te zelo posebne parfumske sestavine.

Celotna aroma Sublime Vanille je okusna, nežna in opojna. Dišava je primerna za dnevno in večerno nošenje skozi celo leto. Svojega uporabnika zavije v okusno, opojno in popolnoma nepremagljivo vaniljevo aromo in zanesljivo zagotovi, da bo v ospredju pozornosti okolice.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
vanilijeva orhideja, bourbon vanilija
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
fižol tonka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mošus, bergamotka, limona
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Creed

Parfumi Creed | Creed - kralj dišav in dišava kraljev. Blagovna znamka Creed ustvarja že več kot 250 let nenavadne dišave za kraljevske družine in druge zahtevne stranke z izbranim okusom. Od leta 1760, ko jo je v Londonu ustanovil James Henry Creed,  se že sedem generacij prenaša iz roda v rod.
Blagovna znamka Creed je poleg svoje dolge in ugledne zgodovine unikatna tudi zaradi uporabe starodavne tehnike obdelave dragocenih snovi, ki so jih izbrali za proizvodnjo svojih brezkonkurenčnih parfumov. Posebno ustvarjene dišave od Creed uporabljajo takšne zgodovinske osebnosti kot je kraljica Viktorija, cesar Franz-Josef ali njegova žena "Sissi", sir Whinston Churchill ali predsednik John F. Kennedy. Trenutno spadajo med zvezdne oboževalce blagovne znamke Creed na primer Robert de Niro ali Sylvester Stallone.
Creed trenutno ostaja še vedno tudi blagovna znamka kraljevskih in predsedniških družin. Parfum Creed uporabljata na primer Michelle Obama in Kate Middleton. Blagovna znamka ima danes svoj sedež v Parizu in svoje delovanje je razširila mimo grede tudi v Združene države Amerike, kjer je odprla trgovino na Manhattanu leta 2010 ob priložnosti 250 obletnice njenega nastanka.
Creed daje prednost naravnim sestavinam najvišje kakovosti pred cenejšimi sintetičnimi alternativami. Olivier Creed in njegov sin Erwin Creed osebno iščeta najbolj čiste sestavine po vsem svetu in dišave iz njih proizvajajo po tradiciji znamke ročno. Olivier in Erwin Creed spoštujeta družinsko podjetje in nadaljujeta tradicijo ustvarjanja parfumov najvišje kakovosti in originalnosti.
Ponudba blagovne znamke Creed vključuje moške, ženske in uniseks dišave, ki so nameščene v elegantnih stekleničkah modernega videza z upoštevanjem zgodovinske zapuščine. Med najbolj slavne parfume Creed spada Green Irish Tweed iz leta 1985, ki ga je ustvaril Olivier Creed v stilu fougère (vonj praproti). V zadnjem času doživlja velik uspeh sadno-mošusna dišava Creed Aventus, ki je navdihnjena z dramatičnim življenjem Napoleona Bonaparta.
Blagovna znamka Creed, to je umetnost v ustvarjanju parfumov, popoln luksuz, nadčasovnost in moderni odnos do zgodovinske dediščine.

Recenzija Creed Sublime Vanille