Cristiano Ronaldo CR7

darilni set I.

Cristiano Ronaldo CR7 darilni set I.
Cristiano Ronaldo CR7 darilni set I.
toaletna voda 30 ml + gel za prhanje 150 ml
32,50

Koda: RON0029 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Cristiano Ronaldo CR7
toaletna voda 30 ml + gel za prhanje 150 ml | 32,50

Sestava

Tip seta
Darilni set
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Cristiano RonaldoMednarodna zvezda kluba Real Madrid Christiano Ronaldo in trenutno eden od najboljših nogometašev sveta je hkrati pomembna osebnost na področju mode in na novo tudi dišav. Dolgoletno prizadevanje za ustvaritev lastne samosvoje dišave se je splačalo.

Christiano Ronaldo je vstopil na področje parfumov in začel svojo pot s prvencem Christiano Ronaldo Legacy. Strast in zapuščanje trajnega vtisa sta bila glavna dejavnika pri ustvarjanju njegove dišave, ki popolnoma posnema njegov nadčasovni in samosvoji čar. Klasična, karizmatična moška dišava je Ronaldov prvenec v svetu parfumov.

V njegovem portfelju boste našli toaletno vodo, gel za prhanje in vodo ter gel za po britju. Njegova prva dišava odseva luksuz in bogate eksotične tone, ki so obdani s skrivnostno temo. Dišeči kompoziciji dodajajo kontrast sveža lahkost s čutnostjo ter sestavine, kot so sivka, jabolka in cimet. Christiano Ronaldo je sinonim prvovrstnih izdelkov in tudi njegove dišave odsevajo stil karizmatičnega moškega.

Ocena Cristiano Ronaldo CR7

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!