Cristiano Ronaldo Legacytoaletna voda za moške

Cristiano Ronaldo Legacy toaletna voda za moške
Cristiano Ronaldo Legacy toaletna voda za moške
100 ml
31,80

Koda: RON0400 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Cristiano Ronaldo Legacy
Sestava

Toaletna voda Cristiano Ronaldo Legacy je večna in polna presenečenja prav tako kot legendarni nogometaš. Dišava odpira svoj nezamenljivi značaj z vonjem sveže sivke in iskrive bergamotke. V utripajočem srcu boste vohali luksuzno zeliščno esenco korena orrisa, žajblja in rožmarina. Bogato osnovo ustvarja eksotičen pačuli in lesen vonj vetiverja.

Toaletna voda Cristiano Ronaldo Legacy združuje vse pomembne lastnosti športnikov in resničnih moških – strast, karizmo in zagrizenost. Postanite zapeljiv in samosvoj moški s pridihom skrivnosti.

Sestava

Zgornje note
cimet, bergamotka, zelene jabolko, sivka
Srčne note
vijolica, žajbelj, cedra, rožmarin, orris, potonika
Bazne note
jantar, vetiver, pačuli
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Cristiano RonaldoMednarodna zvezda kluba Real Madrid Christiano Ronaldo in trenutno eden od najboljših nogometašev sveta je hkrati pomembna osebnost na področju mode in na novo tudi dišav. Dolgoletno prizadevanje za ustvaritev lastne samosvoje dišave se je splačalo.

Christiano Ronaldo je vstopil na področje parfumov in začel svojo pot s prvencem Christiano Ronaldo Legacy. Strast in zapuščanje trajnega vtisa sta bila glavna dejavnika pri ustvarjanju njegove dišave, ki popolnoma posnema njegov nadčasovni in samosvoji čar. Klasična, karizmatična moška dišava je Ronaldov prvenec v svetu parfumov.

V njegovem portfelju boste našli toaletno vodo, gel za prhanje in vodo ter gel za po britju. Njegova prva dišava odseva luksuz in bogate eksotične tone, ki so obdani s skrivnostno temo. Dišeči kompoziciji dodajajo kontrast sveža lahkost s čutnostjo ter sestavine, kot so sivka, jabolka in cimet. Christiano Ronaldo je sinonim prvovrstnih izdelkov in tudi njegove dišave odsevajo stil karizmatičnega moškega.

Recenzija Cristiano Ronaldo Legacy