Cristiano Ronaldo Play It Cool

toaletna voda za moške 30 ml

Cristiano Ronaldo Play It Cool toaletna voda za moške 30 ml
Cristiano Ronaldo Play It Cool toaletna voda za moške 30 ml
30 ml
28,90

Koda: RON00449 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Cristiano Ronaldo Play It Cool
30 ml | 28,90

Sestava

Zgornje note
bergamotka, hruška, mandarina
Srčne note
kardamom, morske note, sivka
Bazne note
ambra les, fižol tonka, mošus
Vrsta dišave
vodne

O blagovni znamki Cristiano RonaldoMednarodna zvezda kluba Real Madrid Christiano Ronaldo in trenutno eden od najboljših nogometašev sveta je hkrati pomembna osebnost na področju mode in na novo tudi dišav. Dolgoletno prizadevanje za ustvaritev lastne samosvoje dišave se je splačalo.

Christiano Ronaldo je vstopil na področje parfumov in začel svojo pot s prvencem Christiano Ronaldo Legacy. Strast in zapuščanje trajnega vtisa sta bila glavna dejavnika pri ustvarjanju njegove dišave, ki popolnoma posnema njegov nadčasovni in samosvoji čar. Klasična, karizmatična moška dišava je Ronaldov prvenec v svetu parfumov.

V njegovem portfelju boste našli toaletno vodo, gel za prhanje in vodo ter gel za po britju. Njegova prva dišava odseva luksuz in bogate eksotične tone, ki so obdani s skrivnostno temo. Dišeči kompoziciji dodajajo kontrast sveža lahkost s čutnostjo ter sestavine, kot so sivka, jabolka in cimet. Christiano Ronaldo je sinonim prvovrstnih izdelkov in tudi njegove dišave odsevajo stil karizmatičnega moškega.

Recenzija Cristiano Ronaldo Play It Cool

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!