Cuba Green

toaletna voda za moške 100 ml

Cuba Green toaletna voda za moške 100 ml
Cuba Green toaletna voda za moške 100 ml
Cuba Green toaletna voda za moške 100 ml
Cuba Green toaletna voda za moške 100 ml
Cuba Green toaletna voda za moške 100 ml
Cuba Green toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
8,10

Koda: CUB0009 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Cuba Green
100 ml | 8,10

Opis parfuma Cuba Green

Cuba Green je izrazitev moške čustvenosti, ki je poglobljena s pomočjo lesnih aromatičnih tonov. Gre za pridih lesa, mahu in naravne opojnosti v obliki toaletne vode, ki jo lahko uporabljate ob vseh vsakodnevnih priložnostih. Cuba Green je navdih za samozavestne in močne moške.

Topla svežina gozda predstavlja pravljico ne le za vašo dušo, temveč tudi za vohalne čute vseh v vaši okolici. Gre zlasti za zelene tone, ki mešajo svežino z nežnostjo in originalnost z nenavadnostjo. Zkratka združitev, katere čaru se ne da enostavno upreti.

Toaletna voda za moške Cuba Green izraža svojo posebnost ne le s svojo aromatično konsistenco, temveč tudi s fizično izvedbo. Izdelek v obliki močne kubanske cigare ponazarja svojo pripadnost, ki jo poudarja tudi z rahlim pridihom svetovno znanega tobačnega izdelka. Cuba Green je izrazitev barv in vonjev zemlje, ki jih lahko nosite tudi vi.

Sestava

Sestava
les, mah, vetiver, zelene note
Vrsta dišave
cipresne, lesne

O blagovni znamki Cuba

Parfumi Cuba | Cuba - dišave navdiha in originalnosti. Blagovna znamka Cuba bogati svet dišav s popolnoma originalnimi, visoko kakovostnimi in cenovno dostopnimi francoskimi parfumi za moške in ženske. Ponudba parfumov Cuba se vedno ujema z najnovejšimi svetovnimi trendi, ki jih pokazuje v presenetljivo originalnih stekleničkah z navdihujočimi naslovi.
Proizvajalci parfumov blagovne znamke Cuba ne zamudijo nobenega pomembnega dogodka v svetu dišav, obiskujejo velesejme parfumov v Parizu, Bologni, Sao Paulu ali v Moskvi in dodajajo svojim dišavam, ki sledijo modnim trendom, navdih iz svojih potovanj. Parfumi Cuba so nameščeni v vedno originalnih in lepih stekleničkah, ki so navdihnjene s slavnimi kubanskimi cigarami. Ljubke naslove dišav kot so Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya ali Cuba City Holywood, opozarjajo, da gre za dišave za ljubitelje originalnosti s širokimi obzorji. Moške dišave Cuba imajo prijetno kompozicijo od svežih do orientalskih tonov tobaka. Ženske dišave v sebi skrivajo romantične tone cvetov ali sveže vonje citrusov.
S parfumi blagovne znamke Cuba lahko črpate navdih z vsemi čuti.

Ocena Cuba Green

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!