CubaHeartbreaker deo sprej za ženske

Cuba Heartbreaker deo sprej za ženske
Cuba Heartbreaker deo sprej za ženske
200 ml
6,21

Koda: CUB01502 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Cuba Heartbreaker
Sestava

Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Cuba Heartbreaker sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par.

Lastnosti:

  • ščiti pred neprijetnim vonjem
  • podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • razveselila bo vsako žensko

Navodilo za uporabo:
Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Ne uporabljajte na vneti ali poškodovani koži. Preprečite stik z očmi.

Celotno besedilo

Sestava

Vrsta embalaže
pršilo

O blagovni znamki Cuba

Parfumi Cuba | Cuba - dišave navdiha in originalnosti. Blagovna znamka Cuba bogati svet dišav s popolnoma originalnimi, visoko kakovostnimi in cenovno dostopnimi francoskimi parfumi za moške in ženske. Ponudba parfumov Cuba se vedno ujema z najnovejšimi svetovnimi trendi, ki jih pokazuje v presenetljivo originalnih stekleničkah z navdihujočimi naslovi.
Proizvajalci parfumov blagovne znamke Cuba ne zamudijo nobenega pomembnega dogodka v svetu dišav, obiskujejo velesejme parfumov v Parizu, Bologni, Sao Paulu ali v Moskvi in dodajajo svojim dišavam, ki sledijo modnim trendom, navdih iz svojih potovanj. Parfumi Cuba so nameščeni v vedno originalnih in lepih stekleničkah, ki so navdihnjene s slavnimi kubanskimi cigarami. Ljubke naslove dišav kot so Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya ali Cuba City Holywood, opozarjajo, da gre za dišave za ljubitelje originalnosti s širokimi obzorji. Moške dišave Cuba imajo prijetno kompozicijo od svežih do orientalskih tonov tobaka. Ženske dišave v sebi skrivajo romantične tone cvetov ali sveže vonje citrusov.
S parfumi blagovne znamke Cuba lahko črpate navdih z vsemi čuti.

Recenzija Cuba Heartbreaker