Cuba Heartbreaker

parfumska voda za ženske 100 ml

Cuba Heartbreaker parfumska voda za ženske 100 ml
Cuba Heartbreaker parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
9,10

Koda: CUB0040 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Cuba Heartbreaker
100 ml | 9,10

Opis parfuma Cuba Heartbreaker

Parfumska voda Cuba Heartbreaker je dinamična in hkrati skrivnostna dišava, ki bo okoli vas ustvarila neobičajno privlačno avro.

  • sadna dišava
  • za romantično žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
pomaranča, poper, ribez
Srčne note
jasmin, potonika, vijolica, zeleni čaj
Bazne note
cedra, jantar, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Cuba

Parfumi Cuba | Cuba - dišave navdiha in originalnosti. Blagovna znamka Cuba bogati svet dišav s popolnoma originalnimi, visoko kakovostnimi in cenovno dostopnimi francoskimi parfumi za moške in ženske. Ponudba parfumov Cuba se vedno ujema z najnovejšimi svetovnimi trendi, ki jih pokazuje v presenetljivo originalnih stekleničkah z navdihujočimi naslovi.
Proizvajalci parfumov blagovne znamke Cuba ne zamudijo nobenega pomembnega dogodka v svetu dišav, obiskujejo velesejme parfumov v Parizu, Bologni, Sao Paulu ali v Moskvi in dodajajo svojim dišavam, ki sledijo modnim trendom, navdih iz svojih potovanj. Parfumi Cuba so nameščeni v vedno originalnih in lepih stekleničkah, ki so navdihnjene s slavnimi kubanskimi cigarami. Ljubke naslove dišav kot so Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya ali Cuba City Holywood, opozarjajo, da gre za dišave za ljubitelje originalnosti s širokimi obzorji. Moške dišave Cuba imajo prijetno kompozicijo od svežih do orientalskih tonov tobaka. Ženske dišave v sebi skrivajo romantične tone cvetov ali sveže vonje citrusov.
S parfumi blagovne znamke Cuba lahko črpate navdih z vsemi čuti.

Recenzija Cuba Heartbreaker

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!