Cuba Magnum Black

toaletna voda za moške 130 ml

Cuba Magnum Black toaletna voda za moške 130 ml
Cuba Magnum Black toaletna voda za moške 130 ml
130 ml
9,20

Koda: CUB0046 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 28. 8. 2019
Cuba Magnum Black
130 ml | 9,20

Opis parfuma Cuba Magnum Black

Toaletna voda Cuba Magnum Black je namenjena vsem, ki ljubijo razkošje in znajo ceniti prvorazredne sestavine ter izvirno sestavo dišav.

  • lesna dišava
  • za sodobnega samozavestnega moškega
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
bazilika, les, mošus, sandalovina, sivka
Vrsta dišave
ostale

O blagovni znamki Cuba

Parfumi Cuba | Cuba - dišave navdiha in originalnosti. Blagovna znamka Cuba bogati svet dišav s popolnoma originalnimi, visoko kakovostnimi in cenovno dostopnimi francoskimi parfumi za moške in ženske. Ponudba parfumov Cuba se vedno ujema z najnovejšimi svetovnimi trendi, ki jih pokazuje v presenetljivo originalnih stekleničkah z navdihujočimi naslovi.
Proizvajalci parfumov blagovne znamke Cuba ne zamudijo nobenega pomembnega dogodka v svetu dišav, obiskujejo velesejme parfumov v Parizu, Bologni, Sao Paulu ali v Moskvi in dodajajo svojim dišavam, ki sledijo modnim trendom, navdih iz svojih potovanj. Parfumi Cuba so nameščeni v vedno originalnih in lepih stekleničkah, ki so navdihnjene s slavnimi kubanskimi cigarami. Ljubke naslove dišav kot so Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya ali Cuba City Holywood, opozarjajo, da gre za dišave za ljubitelje originalnosti s širokimi obzorji. Moške dišave Cuba imajo prijetno kompozicijo od svežih do orientalskih tonov tobaka. Ženske dišave v sebi skrivajo romantične tone cvetov ali sveže vonje citrusov.
S parfumi blagovne znamke Cuba lahko črpate navdih z vsemi čuti.

Recenzija Cuba Magnum Black

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!