Cuba Night

parfumska voda za ženske 100 ml

Cuba Night parfumska voda za ženske 100 ml
Cuba Night parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
9,10

Koda: CUB0901 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 26. 8. 2019
Cuba Night
100 ml | 9,10

Opis parfuma Cuba Night

Parfumska voda Cuba Night bo v trenutku postala vaše skrivno orožje pri zapeljevanju! Odkrijte tudi vi čutno dišavo, ki bo odlično dopolnila vašo edinstveno karizmo.

  • cvetlično-sadna dišava
  • lesna dišava
  • za čutno žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
grenka pomaranča, kapucinka, pomarančni cvet
Srčne note
breskev, kristavec, vrtnica
Bazne note
črna vanilija, jantar, podlišček
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Cuba

Parfumi Cuba | Cuba - dišave navdiha in originalnosti. Blagovna znamka Cuba bogati svet dišav s popolnoma originalnimi, visoko kakovostnimi in cenovno dostopnimi francoskimi parfumi za moške in ženske. Ponudba parfumov Cuba se vedno ujema z najnovejšimi svetovnimi trendi, ki jih pokazuje v presenetljivo originalnih stekleničkah z navdihujočimi naslovi.
Proizvajalci parfumov blagovne znamke Cuba ne zamudijo nobenega pomembnega dogodka v svetu dišav, obiskujejo velesejme parfumov v Parizu, Bologni, Sao Paulu ali v Moskvi in dodajajo svojim dišavam, ki sledijo modnim trendom, navdih iz svojih potovanj. Parfumi Cuba so nameščeni v vedno originalnih in lepih stekleničkah, ki so navdihnjene s slavnimi kubanskimi cigarami. Ljubke naslove dišav kot so Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya ali Cuba City Holywood, opozarjajo, da gre za dišave za ljubitelje originalnosti s širokimi obzorji. Moške dišave Cuba imajo prijetno kompozicijo od svežih do orientalskih tonov tobaka. Ženske dišave v sebi skrivajo romantične tone cvetov ali sveže vonje citrusov.
S parfumi blagovne znamke Cuba lahko črpate navdih z vsemi čuti.

Recenzija Cuba Night

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!