Cuba Prestige Platinum

toaletna voda za moške 90 ml

Cuba Prestige Platinum toaletna voda za moške 90 ml
Cuba Prestige Platinum toaletna voda za moške 90 ml
90 ml
9,90

Koda: CUB0053 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Cuba Prestige Platinum
90 ml | 9,90

Opis parfuma Cuba Prestige Platinum

Toaletna voda Cuba Prestige Platinum vas bo ogrnila v svojo elegantno tančico in bo postala nepogrešljiv del vaše osebnosti.

  • citrusna dišava
  • za sodobnega gospoda
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Cuba

Parfumi Cuba | Cuba - dišave navdiha in originalnosti. Blagovna znamka Cuba bogati svet dišav s popolnoma originalnimi, visoko kakovostnimi in cenovno dostopnimi francoskimi parfumi za moške in ženske. Ponudba parfumov Cuba se vedno ujema z najnovejšimi svetovnimi trendi, ki jih pokazuje v presenetljivo originalnih stekleničkah z navdihujočimi naslovi.
Proizvajalci parfumov blagovne znamke Cuba ne zamudijo nobenega pomembnega dogodka v svetu dišav, obiskujejo velesejme parfumov v Parizu, Bologni, Sao Paulu ali v Moskvi in dodajajo svojim dišavam, ki sledijo modnim trendom, navdih iz svojih potovanj. Parfumi Cuba so nameščeni v vedno originalnih in lepih stekleničkah, ki so navdihnjene s slavnimi kubanskimi cigarami. Ljubke naslove dišav kot so Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya ali Cuba City Holywood, opozarjajo, da gre za dišave za ljubitelje originalnosti s širokimi obzorji. Moške dišave Cuba imajo prijetno kompozicijo od svežih do orientalskih tonov tobaka. Ženske dišave v sebi skrivajo romantične tone cvetov ali sveže vonje citrusov.
S parfumi blagovne znamke Cuba lahko črpate navdih z vsemi čuti.

Recenzija Cuba Prestige Platinum

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!