Cuba Wild Heart

toaletna voda za moške 100 ml

Cuba Wild Heart toaletna voda za moške 100 ml
Cuba Wild Heart toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
11,00

Koda: CUB0013 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Cuba Wild Heart
100 ml | 11,00

Opis parfuma Cuba Wild Heart

Toaletna voda Cuba Wild Heart je namenjena za moške, ki so nagnjeni k naravnim in lesnim dišavam. Dišeča aroma lesa je osnova za močne in trde moške, ki se ničesar ne bojijo. Divja dišeča kompozicija izraža grobost in življenjski stil modernega moškega.

Cuba Wild Heart, to je zlasti bor in rožnat les, ki poudarita vaš možat ponos, samozavest in vam hkrati dodata dovolj elegance. Gre za združitev, katere prinos boste odkrili v strastnih pogledih mnogih žensk. Cuba Wild Heart je toaletna voda za moške, s katero se boste počutili kot izbranec ob kakršni koli priložnosti.

Cuba Wild Heart ima obliko debele kubanske cigare, ki bo odgovarjala vašim občutkom. Poleg stekleničke je nora tudi embalaža, okrašena z lobanjami. Zkratka popolna dišeča esenca, ki z vas naredi trdega moškega in hkrati vam ponudi zelo naravno čutnost.

Sestava

Zgornje note
bor, kumquat
Srčne note
jasmin, pačuli
Bazne note
jantar, les, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Cuba

Parfumi Cuba | Cuba - dišave navdiha in originalnosti. Blagovna znamka Cuba bogati svet dišav s popolnoma originalnimi, visoko kakovostnimi in cenovno dostopnimi francoskimi parfumi za moške in ženske. Ponudba parfumov Cuba se vedno ujema z najnovejšimi svetovnimi trendi, ki jih pokazuje v presenetljivo originalnih stekleničkah z navdihujočimi naslovi.
Proizvajalci parfumov blagovne znamke Cuba ne zamudijo nobenega pomembnega dogodka v svetu dišav, obiskujejo velesejme parfumov v Parizu, Bologni, Sao Paulu ali v Moskvi in dodajajo svojim dišavam, ki sledijo modnim trendom, navdih iz svojih potovanj. Parfumi Cuba so nameščeni v vedno originalnih in lepih stekleničkah, ki so navdihnjene s slavnimi kubanskimi cigarami. Ljubke naslove dišav kot so Cuba Carnaval, Cuba Mexico Maya ali Cuba City Holywood, opozarjajo, da gre za dišave za ljubitelje originalnosti s širokimi obzorji. Moške dišave Cuba imajo prijetno kompozicijo od svežih do orientalskih tonov tobaka. Ženske dišave v sebi skrivajo romantične tone cvetov ali sveže vonje citrusov.
S parfumi blagovne znamke Cuba lahko črpate navdih z vsemi čuti.

Recenzija Cuba Wild Heart

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!