Curaprox 1009 Singlečopasta zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov

Curaprox 1009 Single čopasta zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov
Curaprox 1009 Single čopasta zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov
čopasta zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov
4,12

Koda: CUR0516 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 11. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Curaprox 1009 SingleOpis:

Čopasta zobna ščetka Curaprox 1009 Single je idealna za vse uporabnike, ki zahtevajo profesionalno nego. Ta zobna ščetka je namenjena zlasti za stranke, ki iščejo idealni način čiščenja ortodontskega aparata, mostičkov in vsadkov.

Čopasta zobna ščetka Curaprox se bori proti neprijetnim zobnim oblogam, ki najbolj pogosto nastajajo v medzobnih prostorih ali žlebičih pod robom dlesni. Zobna ščetka 1009 Single je sestavljena iz zelo nežnih vlaken, ki so dolga 9 mm in zagotavljajo temeljito čiščenje. Primerna je za kombiniranje tudi z drugimi izdelki Curaprox, zlasti z medzobnimi ščetkami.

Učinki:

  • primerna je za uporabnike z ortodontskim aparatom, vsadki ali mostički
  • odpravlja zobne obloge
  • velik doseg vlaken

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox 1009 Single