Curaprox 1560 Soft zobne ščetke soft

Curaprox 1560 Soft zobne ščetke soft
Curaprox 1560 Soft zobne ščetke soft
3 kos
12,00

Koda: CUR01164 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 1. 2021

Opis izdelka Curaprox 1560 Soft

Preizkusite bolj blag pristop do svojih zob. Zobna ščetka Curaprox 1560 Soft ima ravno pristrižena vlakna z zaobljenimi konci, zaradi katerih je čiščenje zob zelo zobem prijazno brez tveganja, da si poškodujete zobno sklenino. Vlakna so izdelana iz patentiranega materiala CUREN®, ki v nasprotju z najlonom ne spremeni svojih lastnosti niti, ko je namočen, in tako svojo obliko ohranja daljši čas.

Blago poševna glava ščetke s prožnim vratom pa omogoča enostavno čiščenje težko dostopnih mest, kot so notranje ploskve sprednjih zob ali zadnji kotniki.

Lastnosti:

  • 1560 zaobljenih vlaken CUREN® premera 0,15 mm
  • blago čisti zobe vključno z žlebom med zobom in dlesnijo
  • ne poškoduje zobne sklenine in dlesni
  • prožni vrat in osemkotni ročaj omogočata čiščenje zob pod optimalnim kotom

Navodilo za uporabo:
Na mokro zobno ščetko nanesite pasto in z nežnimi krožnimi gibi čistite zobe z vseh strani. Nato usta oplaknite z vodo.

O blagovni znamki Curaprox

p>Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox 1560 Soft