Curaprox 1560 Softzobne ščetke

1×
Curaprox 1560 Soft zobne ščetke 3 kos
Curaprox 1560 Soft zobne ščetke 3 kos
barvne različice 3 kos
11,45

Koda: CUR01121 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 2. 4. 2020

Opis izdelka Curaprox 1560 Soft

Opis:

Zobna ščetka Curaprox 1560 Soft je namenjena za vse uporabnike, ki dajejo prednost bolj mehkim zobnim ščetkam. Če je vaša trenutna zobna ščetka preveč trda, potem ne oklevajte in poskusite ščetko 1560 Soft, ki nudi mnogo bolj nežen pristop. Paket vsebuje tri kose zobne ščetke, ki jo lahko uporablja cela družina.

Zobna ščetka Curaprox ima gosto vpete ščetine iz zelo nežna vlakna, ki ne spreminjajo svoje prožnosti v odvisnosti od tega ali so mokre ali suhe. Majhna glava lahko doseže tudi težko dostopne predele vašega zobovja in tudi žlebiče med zobmi in dlesnimi, kjer je Curaprox zelo učinkovit.

Učinki:

  • enostavna uporaba
  • zelo odporna vlakna proti obrabi
  • upogljiv vrat ščetke omogoča čiščenje z različnih kotov

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox 1560 Soft