Curaprox 3960 Super Softzobne ščetke

Curaprox 3960 Super Soft zobne ščetke 3 kos
Curaprox 3960 Super Soft zobne ščetke 3 kos
Novost
barvne različice 3 kos
10,00

Koda: CUR02166 | Na zalogi
1
DPD
petek 10. 4. 2020

Opis izdelka Curaprox 3960 Super Soft

Zares temeljito čiščenje zob, prijazno do vaših dlesni. Zobna ščetka Curaprox Toothbrush 3960 Super Soft je oblikovana tako, da pri čiščenju lahko začutite določen pritisk brez tveganja draženja dlesni.

Prožna glava ščetke je opremljena s 3960 vlakni CUREN®, ki zagotovijo učinkovito odstranitev zobnih oblog. Vsa vlakna imajo isto dolžino, po zaslugi njihovih zaobljenih konic pa ne prihaja do poškodb zobne sklenine in dlesni. Osemkotni ročaj ščetke se dobro prilega v roko in olajša čiščenje zob pod optimalnim kotom.

Lastnosti:

  • blago odstrani zobne obloge tudi v žlebu med zobom in dlesnijo
  • patentirana vlakna CUREN® premera 0,12 mm tudi po namočenju ne spremenijo svoje trdote
  • prožna poševna glava enostavno doseže tudi na težje dostopna mesta
  • minimalno tveganje poškodbe dlesni
  • udoben prijem v rokah po zaslugi ergonomske oblike

Navodilo za uporabo:
Majhno količino zobne paste nanesite na mokre ščetine ščetke. Z nežnimi krožnimi gibi čistite zobe z vseh strani. Nato usta oplaknite z vodo.

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox 3960 Super Soft