Curaprox 3960 Super Softzobne ščetke

Curaprox 3960 Super Soft zobne ščetke 3 kos
Curaprox 3960 Super Soft zobne ščetke 3 kos
barvne različice 3 kos
11,30

Koda: CUR0931 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Curaprox 3960 Super Soft zobne ščetke 3 kos
| 1 kos | 11,30
DPD
četrtek 21. 11. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Curaprox 3960 Super Soft

Opis:
Zobna ščetka Curaprox 3960 Super Soft je namenjena za vse, ki dajejo prednost mehki ščetki glede na svoje občutljive dlesni. Če je vaša ščetka preveč trda in draži vaše dlesni, ne oklevajte in poskusite ščetko 3960 Super Soft, ki nudi najbolj nežen pristop.
Zobna ščetka Curaprox se odlikuje po gosto vpetih ščetinah, ki so izdelane iz zelo nežnih vlaken, ki ohranjajo svojo prožnost ne glede na to ali so mokra ali suha. Majhna glava ščetke lahko doseže tudi težko dostopne predele. S ščetko Curaprox se vam več ni treba bati drobnih neenakosti na vaših zobeh ali žlebičev med dlesnimi in zobmi, ker tudi tukaj Curaprox deluje zelo učinkovito. Poseben ročaj je namenjen za bolj enostavno manipulacijo. Paket vsebuje tri kose zobne ščetke, ki jo lahko uporablja cela družina.

Učinki:

  • nežna do dlesni
  • vlakna ohranjajo svojo prožnost
  • upogljiv vrat ščetke omogoča čiščenje z različnih kotov
  • lahko doseže tudi težko dostopne predele

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox 3960 Super Soft

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!