Curaprox 4260 Curakidzobna ščetka za otroke ultra soft

Curaprox 4260 Curakid zobna ščetka za otroke ultra soft
Curaprox 4260 Curakid zobna ščetka za otroke ultra soft
zobna ščetka za otroke ultra soft
4,32

Koda: CUR0350 | Na zalogi
1
DPD
torek 31. 3. 2020

Opis izdelka Curaprox 4260 Curakid

Opis:

Zobna ščetka za otroke Curaprox 4260 Curakid je bila ustvarjena posebno za najmlajše otroke. To krtačko lahko uporabljajo najmlajši otroci, ki jim na začetku čistijo zobe starši in potem si zobe lahko čistijo tudi sami.

Zobna ščetka za otroke Curaprox ima posebno upognjen ročaj, ki olajša čiščenje otroških zob. Zobna ščetka Curakid 4260 ima manjšo glavo, da lahko otroci čistijo tudi slabo dostopne predele v ustih. Lahko ga uporabljajo tako odrasli kot tudi otroci, ker se odlično drži v roki. Ročaj je gumijast, kar zagotavlja, da si otroci ne bodo z njegovo uporabo razdražili dlesni.

Učinki:

  • idealno se drži v otroški roki
  • gumijasta površina ščiti pred razdraženjem dlesni
  • primeren tudi za najmlajše otroke

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox 4260 Curakid