Curaprox 5460 Ultra Soft

zobna ščetka

Curaprox 5460 Ultra Soft zobna ščetka
Curaprox 5460 Ultra Soft zobna ščetka
Curaprox 5460 Ultra Soft zobna ščetka
zobna ščetka
4,19

Koda: CUR0343 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Curaprox 5460 Ultra Soft
zobna ščetka | 4,19

Opis kozmetike Curaprox 5460 Ultra Soft

Opis:
Zobna ščetka Curaprox 5460 Ultra Soft je zaradi posebnih vlaken neverjetno varčna za vaše zobe in hkrati zna efektivno odstraniti zobni plak, ne da bi poškodovala zobno sklenino in dlesni. Posebna vlakna CUREN ® so bolj trda kot najlonska in zaradi tega med čiščenjem zob lahko ohranjajo enako obliko kot v suhem stanju.
Zobne ščetke od blagovne znamke Curaprox imajo majhno čistilno glavo, ki dobro očisti tudi težko dostopna mesta. Poskusite ekskluzivno ščetko Curaprox 5460 Ultra Soft! Lahko izbirate med več barvami.

Učinki:

  • varčno in efektivno čisti zobe in odstranjuje plak zaradi vlaken CUREN ®
  • zaradi anatomske oblike se lahko prilega v dlan

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

free delivery