Curaprox Black is Whiteset zobne nege I.

1×
Curaprox Black is White set zobne nege I.
Curaprox Black is White set zobne nege I.
set zobne nege I.

Koda: CUR0292 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

belilna zobna pasta z aktivnim ogljem in hidroksiapatitom 90 ml + 5460 Ultra Soft zobna ščetka

Opis izdelka Curaprox Black is White
Lastnosti

Črna vam pomaga do bele. Set Curaprox Black is White vsebuje belilno pasto, ki koristi učinke aktivnega oglja in hidroksiapatit za doseganje sijoče belih zob. Posebne sestavine paste omogočajo zelo prijazen način beljenja zob brez uporabe belilnih ali brusnih dodatkov.

Bistven sestavni del seta pa je ultra nežna zobna ščetka, s katero svoje zobe odlično očistite in jih rešite preostankov hrane in zobnih oblog.

Belilna zobna pasta z aktivnim ogljem in hidroksiapatitom Curaprox Black is White 90 ml

  • pomaga preprečevati nastanek kariesa in podpira zdravje ustne votline
  • s pomočjo aktivnega oglja nežno odstranjuje obarvanje zob
  • na zobeh pušča remineralizacijski film iz hidroksiapatita
  • ne vsebuje ne belilnih ne brusnih dodatkov
  • prijeten okus limone za svež dah

Zobna ščetka Curaprox 5460 Ultra Soft

  • zobe temeljito očisti, ne da bi razjedala zobno sklenino
  • z majhno glavo lažje dosežete tudi težko dostopna mesta
  • izredno prijazna tudi do občutljivih dlesni
  • patentirana vlakna CUREN® ohranjajo svojo obliko

Lastnosti

Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox Black is White