Curaprox Ortho Ultra Soft 5460ortodontna zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov

Curaprox Ortho Ultra Soft 5460 ortodontna zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov
Curaprox Ortho Ultra Soft 5460 ortodontna zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov
ortodontna zobna ščetka za uporabnike zobnih aparatov
5,00

Koda: CUR0608 | Na zalogi
1
Darilo za vas
15-% popust na vse ob nakupu nad 55 €. Za popust uporabite kodo notinosi15. kupite s popustom. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 18. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Curaprox Ortho Ultra Soft 5460Opis:

Zobna ščetka Curaprox Ortho Ultra soft je prava izbira za uporabnike ortodontskega aparata, ki hrepenijo po popolnoma čistih zobeh tudi na težko dostopnih predelih. Zobna ščetka ima posebno srednjo progo krajših vlaken, zahvaljujoč kateri se bolj enostavno prilagodi preciznemu čiščenju zob tik ob ortodontskem aparatu.

Ortodontska zobna ščetka Curaprox Ortho Ultra soft vsebuje 5460 tankih ščetin, ki posrkbijo za visoko kakovostno in nežno čiščenje zob. Zobna ščetka vaše zobe nežno očisti brez razdraženja in poškodovanja zobne sklenine ali ortodontskega aparata. Privoščite svojim zobem nego na profesionalni ravni zahvaljujoč kakovostni zobni ščetki Curaprox Ortho Ultra soft.

Učinki:

  • odpravlja nečistoče in zobne obloge
  • je nežen do ortodontskega aparata
  • nežno čisti tudi težje dostopne predele s pomočjo 5460 ščetin
  • ne draži in ne poškoduje zobne sklenine niti dlesni
  • ima posebno srednjo progo krajših vlaken za varno in precizno čiščenje zob okoli ortodontskega aparata

Navodilo za uporabo:

Na zobno ščetko nanesite majhno količino zobne paste in čistite zobe in ustno votlino 2 do 3 minute. Nato usta izperite in zobno ščetko temeljito umijte. Zobe čistite vsaj dvakrat na dan.

Za popolno nego svojih zob uporabljajte zobno ščetko skupaj z medzobno ščetko, strgalom za jezik in zobno pasto iz linije Curaprox.

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox Ortho Ultra Soft 5460