Curaprox Prime Refill CPSnadomestne medzobne ščetke v blistru

Curaprox Prime Refill CPS nadomestne medzobne ščetke v blistru
Curaprox Prime Refill CPS nadomestne medzobne ščetke v blistru
CPS 08 0,8 - 3,2 mm 12 kos
14,50

Koda: CUR0235 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Curaprox Prime Refill CPS

Ne podcenjujte nege svojih zob. Medzobna ščetka Curaprox Prime Refill CPS ima izjemno tanke ščetine, ki zanesljivo pronicajo tudi do težko dostopnih mest. Za temeljito čiščenje medzobnih prostorov potrebujete le en gib v vsako smer. 

Te nadomestne medzobne ščetke so namenjene uporabi z držalom Curaprox (ni priloženo).

Lastnosti:

  • čisti slabo dostopne medzobne prostore v ustih
  • ne draži in ne poškoduje zob in dlesni
  • pomaga preprečevati nastajanje zobne gnilobe
  • zmanjšuje tveganje vnetja dlesni in neprijetnega zadaha
  • enostavna menjava

Navodilo za uporabo:
Namestite medzobno ščetko v temu namenjeno držalo Curaprox in očistite medzobne prostore. Dovolj je en pomik s ščetko naprej in nazaj.

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox Prime Refill CPS