Curaprox Regular Refill CPSnadomestne medzobne ščetke v blistru

Curaprox Regular Refill CPS nadomestne medzobne ščetke v blistru 5 kos
Curaprox Regular Refill CPS nadomestne medzobne ščetke v blistru 5 kos
5 kos
6,30

Koda: CUR0261 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis izdelka Curaprox Regular Refill CPS

Nadomestna medzobna ščetka Curaprox Regular Refill CPS bo nadomestila vašo staro in tako znova zagotovila popolno nego vaše ustne votline.

Lastnosti:

  • namenjena je menjavi stare ščetke
  • enostavna menjava
  • povsem odstranjuje umazanijo iz medzobnega prostora
  • ne draži in ne poškoduje zob in dlesni
  • zmanjšuje tveganje za nastanek zobnega kariesa
  • preprečuje vnetje dlesni in zadah iz ust

Navodilo za uporabo:
Zamenjajte staro ščetko z nadomestno ščetko. Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.

O blagovni znamki Curaprox

Kozmetika Curaprox | Curaprox – švicarska preciznost v zobni negi. Curaprox je blagovna znamka vrhunskih orodij za zobno higieno, ki jih razvija švicarsko podjetje z vodilnimi strokovnjaki na področju ustne nege in individualne preventivne nege, Curaden International AG, v sodelovanju z zobozdravniškimi strokovnjaki za raziskavo, poučevanje in prakso. Podjetje Curaden se že desetine let osredotoča zlasti na proizvodnjo in razvoj kakovostnih zobnih in medzobnih ščetk. Glavne točke njihove filozofije so: čisti zobje, učinkovito čiščenje zob brez poškodovanja in sodelovanje z najboljšimi strokovnjaki na področju zobne higiene. Kompleksna serija zobnih ščetk Curaprox vključuje zobne ščetke za čiščenje vidnih predelov zob z različno stopnjo trdosti in števila ščetin po posebnih potrebah zob, na primer občutljivih, široko paleto medzobnih ščetk ali zobne ščetke, ki so namenjene za otroke. Manualne zobne ščetke Curaprox nimajo navadnih najlonskih vlaken, temveč patentirana CUREN® vlakna, ki so neverjetno nežna in mehka. Zahvaljujoč nežnosti vlaken so te zobne ščetke atravmatične, to pomeni brez tveganja za poškodovanje pri uporabi. Gostota vlaken zagotavlja najvišjo učinkovitost, majhna, kompaktna in rahlo ukrivljena glava zobne ščetke omogoča enostavno čiščenje tudi težje dostopnih predelov ustne votline, osmerokotni ročaj zagotavlja držanje zobne ščetke pod pravilnim kotom pri čiščenju zob. Tudi medzobne ščetke Curaprox so neverjetno učinkovite in nežne. Kombinirajo ultra nežna patentirana vlakna, ki se v medzobnih prostorih razvijejo, s tanko kirurško žico. Temeljito čistijo medzobne prostore brez poškodovanja dlesni, ki ga lahko povzročajo zobne nitke. Posebej pri otrocih pazi Curaden na varnost in zato so zobne ščetke za otroke CURAkid popolnoma nežne in primerne tudi za prvo ustno higieno dojenčkov in najmanjših otrok. Ustna higiena bo z njimi zabavna in prijetna. Cilj blagovne znamke Curaprox je ohraniti zobe zdrave skozi vse življenje.

Recenzija Curaprox Regular Refill CPS

tracking pixel