Daddy Yankee DYAmante

parfumska voda za ženske 100 ml

Daddy Yankee DYAmante parfumska voda za ženske 100 ml
Daddy Yankee DYAmante parfumska voda za ženske 100 ml
Daddy Yankee DYAmante parfumska voda za ženske 100 ml
Daddy Yankee DYAmante parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
17,30

Koda: DYA0218 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Daddy Yankee DYAmante
100 ml | 17,30

Opis parfuma Daddy Yankee DYAmante

Parfumska voda Daddy Yankee DYAmante je popolna moderna dišava, ki vas bo napolnila z nezgrešljivo karizmo, s katero boste zlahka dosegli svoje cilje.

  • cvetlično-sadna dišava
  • za čutno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
pasijonka, tropsko sadje
Srčne note
jasmin, kovačnik
Bazne note
jantar, sandalovina, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Daddy Yankee

Parfumi Daddy Yankee | Daddy Yankee - dišave, ki so navdihnjene z reggaetonom. Balgovna znamka parfumov Daddy Yankee, ki jo licencira podjetje Falic Fashion Group, prinaša na trg dišave, ki nosijo ime slavnega glasbenika iz Portorika, ki je znan kot "kralj reggaetona".
Daddy Yankee, ki mu je lastno ime Ramón Luis Ayala Rodríguez, se je rodil leta 1977 v Rio Piedras v Portoriku in prvotno je sanjal o tem, da bo profesionalni igralec baseballa. Resna poškodba, povzročena s strelnim orožjem, od katere nikoli ni popolnoma ozdravel, ga je prisilila v spremembo svojih načrtov. Osredotočil se je na svojo glasbeno kariero in do danes je prodal že več kot 10 milijonov albumov. Njegova očitno najbolj znana glasba je mega hit "Gasolina".
Poleg tega, da je Daddy Yankee nedvomno talentiran glasbenik, ima tudi izkušnje z igralstvom in se posveča tudi drugim aktivnostim. Leta 2008 je začel sodelovati s Falic Fashion Group in kmalu je nastal nejgov prvi parfum. Moški dišavi Daddy Yankee je dve leti kasneje sledila ženska verzija, ki nosi naslov DYAmante.
Dišave blagovne znamke Daddy Yankee so navdihnjene z energijo, talentom in ljubeznijo do glasbe slavnega glasbenika, ki je kot glavno glasbeno usmeritev izbral Reggaeton. Ta ritmičen glasbeni stil iz Portorika je zaradi Daddyja Yankeeja doživel renesanso. Poskusite tudi vi dišave blagovne znamke Daddy Yankee in dobili boste novo energijo!

Ocena Daddy Yankee DYAmante

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!