David BeckhamBeyond Forever dezodorant v pršilu za moške

David Beckham Beyond Forever dezodorant v pršilu za moške
David Beckham Beyond Forever dezodorant v pršilu za moške
Priporočena maloprodajna cena
5,60

Prihranite 26%
150 ml
4,10

Koda: DBM1568 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis David Beckham Beyond Forever
Sestava

Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant David Beckham Beyond Forever sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par.

Lastnosti:

  • ščiti pred neprijetnim vonjem
  • dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • razveselila bo vsakega moškega

Navodilo za uporabo:
Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.

Sestava

Vrsta embalaže
pršilo

O blagovni znamki David Beckham

Blagovna znamka David Beckham združuje prestiž, eleganco in svežino. Najslavnejši nogometaš na svetu in njegov poslovni partner Simon Fuller sta svoje moči združila z družbo Coty ter leta 2005 svetu parfumov predstavila dišavo David Beckham Instinct, ki je na novo določila moško eleganco.

David Beckham se je rodil v Londonu in po zaključku nogometne šole v Manchestru kmalu postal eden najbolj uspešnih ter najbolj opazovanih igralcev. Igral je na primer v ekipah Manchester United ali Real Madrid. Svoj obraz je posodil nešteto reklamnim kampanjam in zahvaljujoč svojemu videzu ter slogu oblačenja postal tudi modna ikona. Njegova osebnost zatorej ne predstavlja samo nogometa, ampak tudi odlično modo, razkošje in ekstravagantnost.

Trenutno lahko pod blagovno znamko David Beckham najdete ne le moške parfume, ampak tudi vodico po britju David Beckham in parfume za ženske, ki so bili izdelani v sodelovanju z Davidovo soprogo Victorio. Vsak parfum David Beckham je tipično svež in s svojo aromo vzbudi občutek razkošja.

Recenzija David Beckham Beyond Forever