David Beckham Signature for Himtoaletna voda za moške

1×
David Beckham Signature for Him toaletna voda za moške
David Beckham Signature for Him toaletna voda za moške
75 ml

Koda: DBM0038 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma David Beckham Signature for Him

David Beckham Signature for Him je moški parfum za samozavestnega in karizmatičnega moškega, ki ljubi eleganco in razkošje. Dišava izraža odločenost, osebno vizijo in moškost. Dišava izžareva prozorno avro naravne čutnosti.

Dišava Signature for Him se odpira z moderno in energično svežino sladke mandarine in lubenice. V srcu dišave je skrita lantana, ki se prepleta z elegantno cipreso. Osnova vsebuje lišaj, belo ambro in pačuli. Izrazito moški parfum David Beckham bo odličen dodatek za dnevne, ampak tudi večerne priložnosti.

Ekskluzivna dišava David Beckham Signature for Him popolnoma osvoji vaše čute in vam daje samozavest.

Sestava

Zgornje note
lubenica, mandarina
Srčne note
brin, cipresa, lantana
Bazne note
jantar, lišaj, pačuli
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki David Beckham

Blagovna znamka David Beckham nosi ime talentiranega in svetovno znanega nogometaša, ki se je rodil Londonu. Nogometno šolo je David Beckham absolviral v Manchestru in nato je že postal najbolj uspešen igralec vseh časov.

Zahvaljujoč svojemu videzu in stilu oblačenja je Beckham kmalu postal tudi modna ikona in na trg je uvedel lastno kolekcijo oblačil ter številne parfume in kozmetiko. Prva dišava Instinct je bila predstavljena leta 2005 in je postala nova definicija moške elegance.

Trenutno boste pod blagovno znamko David Beckham našli dišave za moške in tudi za ženske, ki so nastale v sodelovanju z Davidovo ženo Victorijo. Toaletne vode David Beckham so tipične s svojo svežino in aromo, ki spodbuja občutek razkošja. So odlična izbira za vse karizmatične moške in samosvoje ženske.

Recenzija David Beckham Signature for Him

4.0
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis