David Jourquin Cuir Solaireparfumska voda uniseks

David Jourquin Cuir Solaire parfumska voda uniseks
David Jourquin Cuir Solaire parfumska voda uniseks
100 ml

Koda: DJQ0002 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma David Jourquin Cuir Solaire

Uniseks parfumska voda David Jourquin Cuir Solaire je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • aromatična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki David JourquinOčarljivi niche parfumi od blagovne znamke David Jourquin prihajajo na trg v različnih barvnih kolekcijah. Vedno isto izvedene oglate stekleničke posameznih dišav se razlikujejo tudi po svojih vonjih, ki jih v sebi skrivajo.

Ustanovitelj blagovne znamke je David Jourquin, ki je bil predestiniran za ustvarjalca dišav. Že kot mladi deček je znal razlikovati posamezne vonje in jih je sortiral po svojih občutkih in razpoloženjih, ki so jih povzročali. Kasneje je spominjal na svoje otroštvo in posamezne vonje je sestavljal tako, kakor so mu dovolili spomini. Večina dišav v njegovih kolekcijah je sveža in spominja na srečne otroške dneve svojega ustvarjalca.

David Jourquin trdi, da ne obstaja popolna dišava, popolnost bi zmanjšala vrednoto dišave, obstaja samo dišava, polna strasti, ki je ustvarjena na podlagi osnovnega instinkta. Dišava, ki si jo boste izbrali, vas bo spremljala na vsakem koraku.

Recenzija David Jourquin Cuir Solaire

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!