Davidoff Adventuretoaletna voda za moške

1×
Davidoff Adventure toaletna voda za moške
Davidoff Adventure toaletna voda za moške
Priporočena maloprodajna cena
66,00

Prihranite 64%
100 ml
23,90

Koda: DDF0007 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Davidoff Adventure
Sestava

Toaletna voda Davidoff Adventure je privlačna in karizmatična dišava za prave moške, ki črpajo energijo iz narave, obožujejo pustolovščine in se ničesar ne bojijo.

  • sveža lesno-začinjena dišava
  • za sodobnega pustolovca
  • primerna za dnevno uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava dišave
V zgornjih notah toaletne vode vas osveži kombinacija limone, mandarine in bergamotke, ki je dodatno obogatena z mešanico listov čajevca in izrazitih zrn črnega popra. Srčne note sestavlja nenavadna mešanica pekoče začimbe piment in sezama. Celota ima osnovo iz cedre in vetiverja, ki ga čutno še poudari nežen bel mošus.

Zgodba dišave
Dišava Adventure je svoj navdih poiskala v nebrzdani naravi, doživetjih iz dolgih potovanj po eksotičnih pokrajinah in drznih naravi moškega, ki je že nekaj doživel, vendar še vedno stremi k novim spoznanjem. Obraz te dišave, ki je prišla na trg leta 2008, je postal igralec in neutruden popotnik na motorju Ewan McGregor.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
listi čajevca, mandarina, bergamotka, limona, mate, poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
sezam, note začimb
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
beli mošus, cedra, vetiver
Vrsta dišave
začimbne, lesne

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Recenzija Davidoff Adventure

tracking pixel