Davidoff Cool Water

balzam za po britju za moške 100 ml

Davidoff Cool Water balzam za po britju za moške 100 ml
Davidoff Cool Water balzam za po britju za moške 100 ml
Davidoff Cool Water balzam za po britju za moške 100 ml
37,00
Popust 48%
100 ml
19,10

Koda: DDF2179 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 26. 3. 2019
Davidoff Cool Water
100 ml | 19,10

Opis parfuma Davidoff Cool Water

Balzam za po britju za moške Davidoff Cool Water Cool Water odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Ne samo, da lepo pomiri razdraženo kožo po britju, ampak je koža tudi nežna, sveža in dišeča.

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Ocena Davidoff Cool Water

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!