Davidoff Cool Water Woman

dezodorant v razpršilu za ženske 100 ml

3×
Davidoff Cool Water Woman dezodorant v razpršilu za ženske 100 ml
Davidoff Cool Water Woman dezodorant v razpršilu za ženske 100 ml
22,00

Prihranite 30%
100 ml
15,50

Koda: DDF0092 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Davidoff Cool Water Woman
100 ml | 15,50

Opis parfuma Davidoff Cool Water Woman

Dezodorant v razpršilu Davidoff Cool Water Woman Cool Water Woman vam doda svežino in potrebno energijo. Pri uporabi v kombinaciji z dišavo iz iste linije pripomore ohraniti njeno intenzivnost cel dan.

Sestava

Zgornje note
ananas, citrusi, lilija, lotos, lubenica, ribez
Srčne note
jasmin, šmarnica, vrtnica
Bazne note
breskev, jantar, murva, perunika, vetiver

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Recenzija Davidoff Cool Water Woman

Dodajte novo recenzijo

5.0
3 ocena
3
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis