Davidoff Cool Water Woman

gel za prhanje za ženske 150 ml

Davidoff Cool Water Woman gel za prhanje za ženske 150 ml
Davidoff Cool Water Woman gel za prhanje za ženske 150 ml
11,95

Prihranite 41%
150 ml
7,10

Koda: DDF0094 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Davidoff Cool Water Woman
150 ml | 7,10

Opis parfuma Davidoff Cool Water Woman

Gel za prhanje Davidoff Cool Water Woman Cool Water Woman odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

Sestava

Zgornje note
ananas
Srčne note
jasmin
Bazne note
vetiver

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Recenzija Davidoff Cool Water Woman

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!