Davidoff Cool Water Woman

losjon za telo za ženske 150 ml

1×
Davidoff Cool Water Woman losjon za telo za ženske 150 ml
Davidoff Cool Water Woman losjon za telo za ženske 150 ml
Davidoff Cool Water Woman losjon za telo za ženske 150 ml
12,00
Popust 12%
150 ml
10,60

Koda: DDF0089 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Davidoff Cool Water Woman
150 ml | 10,60

Opis parfuma Davidoff Cool Water Woman

Mleko za telo Davidoff Cool Water Woman Cool Water Woman odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

Sestava

Bazne note
breskev, jantar, murva, perunika, vetiver
Srčne note
jasmin, šmarnica, vrtnica
Zgornje note
ananas, citrusi, lilija, lotos, lubenica, ribez

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Ocena Davidoff Cool Water Woman

Dodajte novo recenzijo

5.0
1 ocena
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis