Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Editiontoaletna voda za ženske

Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition toaletna voda za ženske
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition toaletna voda za ženske
100 ml

Koda: DDF03682 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition

Toaletna voda Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition je nepremagljivo zapeljiva in edinstvena dišava, ki vas bo omamila s svojo intenzivnostjo in razkošnim izzvenevanjem.

  • za sodobno samozavestno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
hruška, mandarina
Srčne note
vrtnica
Bazne note
cedra, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Recenzija Davidoff Cool Water Woman Sea Rose Mediterranean Summer Edition

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!