Davidoff Cool Water Woman Sea Rose

toaletna voda za ženske 100 ml

3×
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose toaletna voda za ženske 100 ml
60,00

Prihranite 61%
100 ml
23,70

Koda: DDF0704 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose
100 ml | 23,70

Opis parfuma Davidoff Cool Water Woman Sea Rose

Toaletna voda Davidoff Cool Water Woman Sea Rose slavi popolno čistost in spontanost. Simbolizira nespremenljivo lepoto ženske, ki se sprehaja ob obali.

  • sveža cvetlična dišava z elegantnim duhom
  • za sodobno romantično žensko
  • idealna dnevna dišava, še posebej v toplem vremenu

Sestava dišave
Najprej boste začutili čutne akorde sladke hruške naši v povezavi z nežno vijolico. Kmalu potem jih bo dopolnilo cvetlično srce iz rožnatih potonik in elegantnih frezij. Celotno dišavno sestavo okrepi osnova iz mošusa in svetle cedrovine, ki toaletni vodi doda globino in polnost.

Zgodba dišave
Cool Water Woman Sea Rose je naslednica uspešne toaletne vode Cool Water Woman iz leta 1996. Tudi ljubka steklenička predstavlja vodno kapljico, s svojo nežno rožnato barvo pa spominja na svetlobo jutranje zore. Dišava, ki v sebi odlično združuje enostavnost z eleganco, je bila dana na trg leta 2013.

Sestava

Zgornje note
hruška, vijolica
Srčne note
frezija, rožnata potonika
Bazne note
cedra, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Ocena Davidoff Cool Water Woman Sea Rose

Dodajte novo recenzijo

4.0
3 ocena
1
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis