DavidoffCool Water Woman Sea Rose toaletna voda za ženske

6×
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose toaletna voda za ženske
Davidoff Cool Water Woman Sea Rose toaletna voda za ženske
Priporočena maloprodajna cena
60,00

Prihranite 61%
100 ml
22,90

Koda: DDF0704 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Davidoff Cool Water Woman Sea Rose
Sestava

Toaletna voda Davidoff Cool Water Woman Sea Rose slavi popolno čistost in spontanost. Simbolizira nespremenljivo lepoto ženske, ki se sprehaja ob obali.

  • sveža cvetlična dišava z elegantnim duhom
  • za sodobno romantično žensko
  • idealna dnevna dišava, še posebej v toplem vremenu

Sestava dišave
Najprej boste začutili čutne akorde sladke hruške naši v povezavi z nežno vijolico. Kmalu potem jih bo dopolnilo cvetlično srce iz rožnatih potonik in elegantnih frezij. Celotno dišavno sestavo okrepi osnova iz mošusa in svetle cedrovine, ki toaletni vodi doda globino in polnost.

Zgodba dišave
Cool Water Woman Sea Rose je naslednica uspešne toaletne vode Cool Water Woman iz leta 1996. Tudi ljubka steklenička predstavlja vodno kapljico, s svojo nežno rožnato barvo pa spominja na svetlobo jutranje zore. Dišava, ki v sebi odlično združuje enostavnost z eleganco, je bila dana na trg leta 2013.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
vijolica, hruška
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
frezija, rožnata potonika
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mošus, cedra
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Davidoff

Brezčasna eleganca, prvorazredna kakovost, skrb za vsako podrobnost. To je blagovna znamka Davidoff, ki izraža življenjsko filozofijo Zina Davidoffa, velikega gentlemanska, uživača in avanturista, ki je življenje resnično znal zajemati z veliko žlico.

Zino Davidoff je bil pravi mojster umetnosti življenja. Prepotoval je cel svet, vsak njegov dan je bil pustolovščina in izziv. Svoje veselje do življenja je rad delil z drugimi; tudi prek svojega dela. Zanj je bila vedno na prvem mestu kakovost, kar potrjujejo tudi njegove dišave. Prvi parfum Davidoff je luč dneva ugledal leta 1984, sedaj jih ima blagovna znamka v svojem portfelju že nekaj deset.

Velik uspeh je dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Nezgrešljivi karakter zaznamuje vsako dišavo Davidoff in prav vse bodo v vas prebudile željo, da bi življenje živeli bolj intenzivno. Poleg znamenite dišave Davidoff Cool Water, ki je v ponudbi tako v ženski kot v moški različici, preizkusite na primer moške toaletne vode Davidoff Adventure, Davidoff Champion, Davidoff The Game ali pa nego po britju Davidoff. Tudi ženske ne bodo razočarane, v ponudbi nanje čaka na primer parfumska voda Davidoff Run Wild.

Recenzija Davidoff Cool Water Woman Sea Rose6