Davidoff Cool Water Woman Wave

losjon za telo za ženske 150 ml

Davidoff Cool Water Woman Wave losjon za telo za ženske 150 ml
Davidoff Cool Water Woman Wave losjon za telo za ženske 150 ml
12,13

Prihranite 44%
150 ml
6,80

Koda: DDF02814 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
ponedeljek 26. 8. 2019
Davidoff Cool Water Woman Wave
150 ml | 6,80

Opis parfuma Davidoff Cool Water Woman Wave

Mleko za telo Davidoff Cool Water Woman Wave odlično dopolnjuje dišavo iz istoimenske linije. Mleko učinkovito nahrani vašo kožo in ji doda potrebno vlago. Z redno uporabo bo vaša koža žametno mehka in nadvse nežna.

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Recenzija Davidoff Cool Water Woman Wave

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!