Davidoff Hot Watertoaletna voda za moške

Davidoff Hot Water toaletna voda za moške
Davidoff Hot Water toaletna voda za moške
69,00

Prihranite 70%
110 ml
20,60

Koda: DDF0108 | Na zalogi
1
DPD
sreda 26. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Davidoff Hot Water
Sestava

Davidoff Hot Water je moška dišava polna strasti in magične karizme. Pustite se zapeljati s to čutno dišavo, ki bo poudarila vašo moškost in privlačnost. Njena orientalska in začinjena sestava vas bo v trenutku napolnila s strastjo, hrepenenjem in razburjenjem. V sebi skriva energijo utripajočega življenja in naravnega instinkta. 

Ta ekskluzivni in seksi parfum Davidoff se odlično nosi tako podnevi, kot tudi na romantičnem sprehodu. Divja, sveža, začinjena in polna erotičnega naboja, taka je dišava Davidoff Hot Water!

Sestava

Zgornje note
absinth, pelin, bazilika
Srčne note
pačuli, paprika
Bazne note
benzoin, stiraks
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Recenzija Davidoff Hot Water