Davidoff Run Wildtoaletna voda za moške

Davidoff Run Wild toaletna voda za moške
Davidoff Run Wild toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
69,00

Prihranite 60%
100 ml
27,60

Koda: DDF03688 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis parfuma Davidoff Run Wild
Sestava

Ostanite povsem osredotočeni nase tudi v današnjem hitrem svetu. Toaletna voda Davidoff Run Wild vas bo povezala z notranjo močjo in samozavestjo. Ta se skriva v srcu narave, ki ste mu zdaj veliko bližje.

  • sladkasta dišava, idealna za vsakodnevno uporabo
  • za energične moške z odnosom do narave
  • predstavljena leta 2019

Sestava dišave
Za živ uvod bo poskrbel ingver, ki tvori zgornje note dišavne sestave. Nato bodo v ospredje prišli omamni toni sivke, srčne note toaletne vode pa bodo ogrela semena tonkovca. Bazne note zelenkaste dišave se izrazijo v podobi akordov smole jelke, začinjene s ščepcem cimeta z Madagaskarja.

Zgodba dišave
Dišava Run Wild pripoveduje zgodbo moškega, ki beži pred stereotipi in neskončnimi zahtevami vsakdana. Povratek v pristno naravno okolje pomaga v polnosti izraziti duha in znova poskrbeti za vitalnost ter notranjo svežino.

Toaletna voda bo očarala moške, ki si vedno ustvarjajo lastno pot in nikoli ne nehajo odkrivati. Davidoff Run Wild je na voljo tudi v različici za ženske v podobi sladke sveže parfumske vode.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
ingver
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
fižol tonka, sivka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jelka, cimet
Vrsta dišave
aromatične

Pisali smo o Davidoff Run Wild
Članki

O blagovni znamki Davidoff

Parfumi Davidoff nosijo ime svojega ustanovitelja Zina Davidoffa, ki so ga v njegovem času poznali kot kralja cigar. Podjetje s tobakom, ki ga je Zino prevzel po očetu, je v 80. letih vstopilo tudi na trg parfumov. Majhno družinsko podjetje je hitro zraslo in blagovna znamka Davidoff je postala priljubljena tudi zunaj rodne Švice.

Danes lahko v ponudbi podjetja Davidoff najdete nekaj deset dišav, pri njihovem nastajanju pa so sodelovali svetovno znani parfumerji. Nedvomno je največji uspeh dosegla kolekcija Davidoff Cool Water, ki je v svetu parfumov povzročila pravo malo revolucijo. Vsaka od dišav podjetja Davidoff ima nezamenljiv značaj in vse bodo v vas prebudile hrepenenje po večji intenzivnosti življenja.

Zino Davidoff je bil mojster umetnosti življenja. Prepotoval je ves svet, vsak njegov dan je bila pustolovščina in izziv. Vse to je vnesel v svoje ustvarjanje. Ime Davidoff pomeni veselje, brezčasen slog in željo po odkrivanju novega. Davidoff pomeni živeti življenje na polno.

Recenzija Davidoff Run Wild